Consiliere şi orientare în carieră pentru adulţi

In momentul de faţă piaţa muncii exercită o presiune ridicată asupra angajaţilor. Din aceste considerente, mulţi dintre noi  încep să întâmpine anumite situaţii tensionate la locul de muncă, dar şi în viaţa privată.

Consilierea şi orientarea în carieră pentru adulţi încurajează un proces de auto-cunoaştere, auto-evaluare realistă, atât a propiei persoane, cât şi a situaţiilor tensionate ce pot apărea la locul de muncă. În timpul sedinţei sunteţi sprijiniţi prin metode sau tehnici specifice de consiliere, în gasirea unor strategii durabile  pentru depăşirea momentelor  dificile din viaţa dumneavoastră profesională.

Tematica specifică consilierii în carieră pentru adulţi: managementul timpului, managementul stresului, gasirea unui echilibru între viaţa privată şi viaţa profesională, reconversie profesională, abordari în gasirea unui loc de muncă, gestionarea unui interviu-depaşirea tracului, gestionarea conflictelor la locul de muncă, reintegrarea la locul de muncă dupa concediul de maternitate/paternitate, conflicte între viaţa de parinte şi locul de muncă, etc.

Serviciul de consiliere şi orientare în carieră, oferit de Cabinetul Explore Education, are ca scop principal prevenţia dezechilibrelor, a disfuncţiilor psiho-emoţionale şi de comportament. De aceea, acest tip de consiliere se adresează în mod exclusiv personelor sănătoase din punct de vedere psiho-emoţional, iar daca pe parcursul sedinţelor clientul prezintă anumite semne ale unor patologii (depresie avansată, fobii, traumaă, sindrom post-traumatic, disfuncţii alimentare-bulimie, anorexie etc) acesta va fi direcţionat catre un alt specialist (psiholog clinician, psihiatru).


Durata sedinţei: 45-60minute, frecvenţa – 1 sedinţă/săptămână

Preţ sedinţă: 50 ron (numarul de sedinţe se stabileste în funcţie de necesităţile dumneavoastră)